شاکی میگه از من شکایت کرده اما از ثنا برای من پیامی نیامده راهنمایی کنید؟

پرسیده شده
۷ پاسخ ۴۹۲ #94645452

با سلام خسته نباشید.
من پشت چک همسر سابقم را به عنوان ضامن ۳ سال پیش امضا کردم و حالا از من به عنوان ضامن شکایت شده با توجه به اینکه این پول به مبلغ ۴ میلیون تومان و به صورت سودی گرفته شده و تاریخ چک گذشته صاحب پول ادعا کرده که شکایت کرده در حالی که من اصلا دادگاه فراخوانده نشدم فقط شورای حل اختلاف رفتم در بهمن ۹۷ که شورای حل اختلاف به همسر سابقم به مدت ۴ ماه مهلت داد که پول را پرداخت کند که همسر سابق من در جلسه حضور نداشت و تلفنی با ایشان صحبت کردیم و ایشان قبول کردن که مبلغ را در پایان ۴ ماه پرداخت کند. الان این مبلغ پرداخت نشده و شاکی میگوید حکم جلب من را گرفته ایا این حرف شاکی صحت دارد چون از ثنا برای من پیامی نیامده و چه باید بکنم ممنون میشم راهنمایی کنید.

مشاوره حقوقی چک
۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

درآن پرونده نام شما هم به عنوان خوانده ذکر شده بوده و محکوم شده اید ، امکان صدور حکم جلب شما وجود دارد.

برای صحت موضوع ، به شعبه صادرکننده رای مراجعه و کسب اطلاع کنید

اگر سامانه ثنا دارید از آنجا بررسی و مشاهده کنید و در غیر این صورت به صورت حضوری به قسمت رایانه مراجعه کنید.

حضوری مراجعه کنید

سلام . اگر درآن پرونده نام شما هم به عنوان خوانده ذکر شده بوده و محکوم شده اید ، امکان صدور حکم جلب شما وجود دارد.

به واحد رایانه مجتمع قضایی یا شورای حل اختلاف محل اقامت خود رجوع کنید

با سلام بایستی با در دست داشتن شماره پرونده به همان شعبه شورای حل اختلاف مراجعه نمایید و از گردشکار پرونده اجرایی و وجود یا عدم برگه جلب مطمئن شوید.