اعتراض به رای اداره کار و دیوان در صورتیکه دروغ باشد چگونه است؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۳۲۳ #94549138

سلام اولا باید از مشاوره ها و راهنماییهای شما تشکر کنم .من 6 سال در شرکتی مشغول ب کار بودم و بدلیل عدم همکاری با کارفرما جهت دروغ گفتن ب مشترکین اخراج شدم .بعد از شکایت در اداره کار متوجه شدم ک بیمه سه سال اول من کامل رد نشده و فقط زمانی ک کارشناس بیمه میومده و من امضا میزدم رو بیمه رد کرده و مابقی روزها و ماهها رو رد نکرده. و سه سال دوم رو بصورت تمام وقت رد کرده .اداره کار بدلیل همکاری با کارفرما.گزارش محلی از آدرس جدید شرکت که بعد اخراج جابجا شده گزارش گرفته (درصورتی که ادرس شرکت در سامانه تامین اجتماعی جای دیگریست ک آنجا مشغول ب کار بودم و کد کارگاه رو هم تغییر دادن )و عدم حضور من در کارگاه رو داده و ساعت کاری مرا مشخص نکرده واداره کار پاره وقت زده در صورتی ک من تمام وقت کار کرده ام و کارمندای اداره کار هم مشترکین ما بودن و کاملا اطلاع دارن .به رای اداره کار اعتراض کردم و ب دیوان ارسال کردم .دیوان مرحله نخست را نیز شکایت منو رد کرده و رای اداره کار ک ناقص میباشد رو تایید کرده .در صورتی ک من پرینت حساب و بیمه و استشهادنامه را با مهر و امضا تایید سازمان مختص خود برای دیوان ارسال نموده ام .خواهشمندم راهنمایی ام کنید و اینکه در فرم تجدیدنظر خواه میخواهم ب رای دیوان اعتراض کنم .من بخاطر عدم دروغ با کارفرما اخراج شدم و الان چرا باید با بی عدالتی رای اداره کار ک دروغ هست رو قبول کنم ؟میخوام حقیقتو ثابت کنم .چ کار باید بکنم ؟ ممنون میشم سریعتر پاسخ بدید چون17 روز بیشتر مهلت ندارم. حق نگهدارتون🌷

مشاوره حقوقی دیوان عدالت اداری
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

نیاز به ارائه مدارک می باشد

با سلام با توجه به پیچیدگی سوال و نیاز به ارائه مدارک نباشد لذا حضورا مراجعه نمایید