ابلاغیه اومده که اجرائیه شما در خصوص چک بلامحل صادر شد؛ باید چیکار کنم؟

پرسیده شده
۸ پاسخ ۲۸۲ #94511608

ضمن عرض سلام و خسته نباشید خدمت وکلا
من یک چک به مبلغ ۲/۹۰۰/۰۰۰/۰۰۰ از طریق دادگاه اجرائیه درخواست کردم و برام ابلاغیه اومده : اجرائیه شما در خصوص چک بلامحل صادر شد
میخواستم بدونم باید چیکار کنم

مشاوره حقوقی چک
۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

شایان ذکر است طبق قانون جدید چک اجراییه توسط شعبه دادگاه صادر و شما میتونید بلافاصله پس از صدور برای توقیف اموال و حسابهای محکوم علیه از طریق شعبه اجرای احکام اقدام کنید

سلام ، با آرزوی بهروزی برای شما ، بصورت حضوری برای طی مراحل اجرای حکم به شعبه مربوطه دادگاه مراجعه کنید

جهت اجرای حکم به شعبه تهیدن شده مراجعه ککنید

در صورتی که بدهکار نسبت به پرداخت وجه چک ظرف ده روز مهلت قانونی اقدام نکند می توانید توقیف اموال وی را از اجرای احکام بخواهید

باسلام بعداز ده روز به اجرای احکام مراجعه کنید اگر حکم صادر شده ، غیابی است که واخواهی کنید ودرغیراینصورت می توانید اقدام به طرح دعوی اعساراز پرداخت محکوم به کنیو وبصورت قسطی بدهی خود را پرداخت کنید.

باید مراجعه کنید جهت انجام امور مربوط به اجراییه اصداری لیکن بدوا تشریفاتی داره که باید انجام بدید تا شخص محکوم یا به اراده خود از حکم تمکین کند یا اجبار به تمکین شود.(تشریفات مذکور از جهت توقیف اموال و نهایت اعمال ماده ۳ یا ماده۱۹از قانون نحوه اجرای محکومیتهای مالی جدید میباشد)

فعلا کاری نباید بکنید بلکه باید از طریق سامانه ثنا پیگیر باشید تا هرگاه اجرائیه به محکوم علیه ابلاغ گردید به فاصله ۱۰ روز پس از ابلاغ به اجرای احکام مراجعه نمایید .