آیا اقساطی که از طریق ثبت اسناد پرداخت شده است به عنوان پیش قسط محسوب میشود؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۲۵۱ #94427033

با عرض سلام خدمت اساتید بزرگوار لطفا" راهنماییم کنید:
حدود یکسال پیش زنم از طریق ثبت اسناد مهریه شو اجرا گذاشت و یک سوم از حقوقم رو تو این یک سال برده.
حالا که حکم طلاقمون صادر شده و بنده نیز دادخواست اعسار زدم.
۱-اگر حکم اعسار صادر شد چند تایی پیش پرداخت رو تعیین کردن آیا میتوان این پرداختی هایی که تو این یک سال داشتم به عنوان پیش پرداخت برام حساب کنند؟برای این کار بنده باید چکار کنم
۲-در نهایت باید به همین روال ثبت اسناد باید مهریه رو پرداخت کنم یا اون چیزی که دادگاه تعیین میکنه؟ این رو زوجه باید انتخاب کنه یا دادگاه؟

مشاوره حقوقی مهریه
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

باسلام
درنهایت رای صادره توسط دادگاه ملاک عمل قرار خواهد گرفت.
درخصوص پرداختی های ثبت نیز در دادخواست اعسار ذکرنمایید که چه میزان تابحال پرداخت شده است و بازهم بسته به شرایط مالی شما بازهم تصمیم گیرنده شخص مقام قضایی خواهدبود.

سلام
خیر به عنوان پیش قسط محاسبه نمی شود
ولی همه این بحث بستگی به نظر قاضی دارد