هزینه تعمیر بورد پکیج بعهده مالک است یا مستاجر؟

پرسیده شده
۷ پاسخ ۲۰۰ #94399458

با سلام و خسته نباشید ملکی را برای سال دوم به مستاجر اجاره داده شده و الان بورد پکیج خراب شده که تعمیر کار شرکت بازدید کرده و گفته هزینه تعمیر ان ۴۰۰ هزار تومان و هزینه تعویض بورد ۱میلیون و پانصد هزار تومان میشود.با توجه به اینکه هزینه تعویض بورد بعهده مالک بوده ایا در صورت تعمیر هزینه ان با مالک میباشد یا مستاجر؟؟

مشاوره حقوقی قرارداد اجاره
۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

چون جزو تعمیرات اساسی برای انتفاع از ملک است برعهده مالک میباشد.

هزینه تعمیرات کلی بعهده مالک می باشد.

با سلام،اگر این موارد در اجاره نامه پیش بینی نشده باشد، حکم کلی اینست که تعمیرات اساسی وکلی عین مستاجره با موجر و هزینه های جزئی ومصرفی با مستاجره است. بنظر این مورد نمیتواندجزء هزینه های اساسی تلقی شود.

با درود اگر سالم تحویل مستاجر شده و جز هزینه های اساسی نباشد برعهده مستاجر است
البته بستگی به مفاد قرارداد اجاره نیز دارد.

با سلام
تمامی هزینه های کلی و اساسی بر عهده موجر ( مالک ) و هزینه های جزئی و مصرفی بر عهده ی مستاجر میباشد مگر اینکه تقصیر مستاجر در خرابی آن اثبات شود

باسلام و احترام
هزینه آن بر عهده مالک می باشد .

هزینه تعمیرات اساسی بامالک میباشد .