چکار کنم تا قانون مالکیت ملکم را اعلام و به ثبت ابلاغ کند تا سند بگیرم؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۵۴۳ #94395743

سلام وخسته نباشید

بنده یک قطعه زمین ثبتی با قولنامه عادی خریده ام که قولنامه اولیه ( شیرویه ) برمیگرده به سال ۵۷ که مالک اصلی که ملک بنام او ثبت شده هستند ولی کسی که از ایشان خریده و به نفر بعدی فروخته فوت کرده بنده چهارمین خریدار هستم میخواستم بدونم با چه شکایتی میتونم قولنامه عادی ام را قانونی و در ادامه برای سند ملک به ثبت برم تا مراحل سند را انجام بدم؟
و در ادامه کسی که در سال ۵۷ نویسنده قولنامه بین مالک اصلی و خریداری که فوت کرده بوده و امضا خودش و پدرش در ذیل قولنامه وجود دارد و اظهاراتش نیز در دادگاه موجود است که صراحتا اقرار کرده هیچ ادعای سر این ملک ندارد وبه هیچ کسی هم نفروخته .حالا ملک را متصرف شده و ادعای مالکیت میکند بدون مدرک.
تکلیف بنده چیست چکار کنم تا قانون مالکیت ملکم را اعلام و به ثبت ابلاغ کند تا سند بگیرم؟
و در پایان شخصی که ملک را به من فروخته از شخصی که ملک را خریده تنفیذ قولنامه و اثبات وقوع عقد بیع دارد.
با تشکر .سپاسگذارم

مشاوره حقوقی اثبات مالکیت
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
۱- در صورتیکه ملک معارضی نداشته باشید شما با ارائه ی بنچاق و تمامی قولنامه های موجود پس از کارشناسی ملک میتوانید اقدام به دریافت سند رسمی نمایید
۲- براساس قاعده ی اقدام،باتوجه به اینکه ایشان علیه خویش اقرار نموده و دارا بودن هرگونه حقی را ازخود اسقاط نموده اند،لذا امکان ادعای حقی را نخواهند داشت

سلام
شما باید به طرفیت همه مالکین قبلی دادخواست الزام به تنظیم سند رسمی بدهید و چنانچه مالکی فوت کرده باید ورثه او را شناسایی و به طرفیت آنها دادخواست بدهید.

دادخواست الزام به تنظیم سند رسمی بر علیه تمامی ایادی قبلی تا برسد به مالک و انها که فوت کردند بر علیه وراث