در خصوص مطالبه وجه از شریک

پرسیده شده
۲ پاسخ ۴,۱۲۰ #9439

سلام، وقت بخیر، من در اردیبهشت 93 به درخواست یکی از دوستان با ایشان در زمینه پرورش ماهی شراکت نمودم، که هیچ کاغذی بینمون رد نشد و بنده تمام پول هایی که بابت این موضوع دادم رو به حسابش واریز کردم.در دی ماه بعد از گذشت 9ماه و عدم برداشت مالی ) تمام حساب و کتاب دست شریکم بود( تصمیم به جدایی گرفتم، ایشان کاغذی را به دست خط خودش بابت واریزی های من نوشت و لفظی گفت تا عید میدهم.حال که نزدیک عید است میگوید ندارم فعلا، در ضمن در آبان ماه نامه ای به شورای شهر نوشت که بنده در این مزرعه بعنوان شریک کار میکنم، شورا نیز آنرا تایید نمود(جهت اخذ وام)، همچنین این را هم بگویم قبل از این موضوع در پروژه های مهندسی کار میکروم، با شروع این شراکت بیمه و سوابق بیمه ای من نیز تحت شعاع قرار گرفت که بارها به ایشان گفتم جهت واریز حق بیمه اقدام کند و پشت گوش انداخت، در ضمن محل کار پرورش ماهی از سازمانی اجاره شده و تمامی قرار دادها و چکهای تضمین را ایشان صادر کرده.و تا اردیبهشت 94 مدت قرار داد اجاره میباشد.لذا خواهشمند است بنده را جهت اخذ پولم و در آخر بعلت نامردی ایشان تعیین ضرر و زیان این 9ماه راهنمایی نمایید،که این موضوع زندگی متاهلی بنده را واقعا آشفته نموده.در آخر پیشاپش از لطف شما سپاس گذاری مینماید

مشاوره حقوقی دادسرا
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

میتوانید دعوی مطالبه وجه و خسارات وارده را علیه ایشان مطرح نمایید .در ضمن چونرابطه شراکتی شما حق بیمه به شما تعلق نمی گیرد

در صورتی که قراردادی مبنی بر مشارکت و شرایط و جزئیات آن میان شما و شریکتان تنظیم نشده باشد میتوانید دعوی مطالبه وجه و خسارات وارده را علیه ایشان مطرح نمایید .در ضمن با توجه به شراکت و عدم وجود رابطه کارگر و کارفرما حق بیمه به شما تعلق نخواهد گرفت.

با احترام