ارتباط پرونده طلاق از جانب زوج و تعدیل نفقه زوجه

پرسیده شده
۵ پاسخ ۵۷ #94378171

سلام خسته نباشید، همسرم دادخواست طلاق داده و پرونده رو تازه اعتراض زدم برای دیوان عالی. نفقه در پرونده طلاق پارسال تعیین شده و بسیار کمه، دادخواست تعدیل دادم قاضی گفت چون پرونده طلاق قطعی نشده نمیشه رو اون حکم یک حکم دیگه داد و رد کرد، گفت برو بعد از قطعی شدن و ثبت دادخواست بده، ولی فکر می‌کنم افزایش نفقه ربطی به طلاق نداره. ممنون می‌شم راهنمایی کنید.

مشاوره حقوقی خانواده
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

باشلام استدلال قاضی صحیح بوده بعد حکم قطعی اقدام کنید.

با سلام
استدلال قاضی محترم دادگاه صحیح می باشد. پس از ابلاغ رای نهایی، دادخواست تعدیل مطرح کنید.

با سلام
اگر برای نفقه دادخواست جداگانه مطرح کرده‌اید می‌توانید اقدام نمایید

سلام چنانچه پرونده طلاق و نفقه هر دو در یک دادنامه تعیین تکلیف شده استدلال صحیح است ولیکن چنانچه پرونده جدا باشد صحیح بنظر نمی رسد

سلام استدلال صحیح بوده پس از صدور رای قطعی طلاق بابت تعدیل نفقه اقدام نمایید