سفته و تداخل رسید و قرارداد به چه صورتی قابل وصول است؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۱,۲۶۷ #94367

.
من 80 میلیون سفته از یه نفر دارم و یه رسید هم دارم که توش 80 میلیون با شماره سفته ها قید شده منتاحا به جز این رسید یه قرارداد شراکتم هست که 40 میلیون از سفته ها شماره هاش داخل اون قرارداد هست که البته اون قرارداد تموم شده ولی نبستیمش و بخاطر اینکه هزینه اضافی نکنیم همون سفته هایی رو که داخل قرارداد هست رو داخل رسید اوردیم.
سوال اینجاست ایا ایشون میتونه با وجود رسید بگه که این سفته ها مال قرارداد هست و ربطی به بدهی نداره و انگ خیانت در امانت به من بزنه؟چون بدهی قرارد شراکت رو به من داده.
یه سوال دیگه هم دارم که ایا سفته حکم جلب داره یا فقط توقیف اموال هست و اگر طرف اموالی نداشته باشه تکلیف چیه؟زندان میره؟
و سوال اخرم اینکه من اکثر این پول رو بصورت نقدی به ایشون دادم ایا دادگاه فردا از من رسید بانکی میخواد که که ثابت کنم که این پول رو به ایشون دادم با وجود اینکه سفته و رسید دارم؟
ممنون میشم جواب سوالاتم رو بدین.

مشاوره حقوقی چک
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بله در صورتیکه اثبات شود سفته مربوط به قرارداد بوده و شما بی دلیل برای وصول آن اقدام کنید ضمن اثبات امانتی بودن شکایت وارد است.

توقیف اموال در صورتیکه در مدت مذکور واخواست شود وجود خواهد داشت ودر انتها هم میتوان حکم جلب گرفت.

در هر حال به نحوی باید اثبات کنید.