الزام به تهیه مسکن نموده ام، چگونه از نتیجه مطلع شوم؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۳۷۵ #94321560

۳ ماه پیش دادخواست الزام به مسکن دادم که طی کد رهگیری هرچه تلاش میکنم موفق نمیشم به پاسخش ایا باطل شدهد

مشاوره حقوقی الزام به تمکین
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

از طریق دفتر خدمات قضایی که در آنجا دادخواست را ثبت نموده اید یا دفتر کل دادگستری محل پیگیری کنید

با در دست داشتن کد رهگیری به دفترخدمات قضایی یا دادگاه خانواده مربوطه مراجعه کنید.

پیگیری پرونده برعهده شماست به دادگاه خانواده محل سکونت خود رفته و از قسمت رایانه سوال کنید پرونده شما به کدوم شعبه ارجاع شده

سلام
به دفتر کل دادگستری محل برای پیگیری مراجعه کنید

سلام موضوع را از طریق دفتر خدمات قضایی که درآنجادادخواست ثبت نمودیدپیگیری فرماییداگر دادخواست شما در دادگاه ثبت شده وپیامک ارسال شده به شعبه مربوطه مراجعه فرمایید