آیا بدون شهود حقم ضایع شده؟

پرسیده شده
۲۱ پاسخ ۴۸۲ #94316296

سلام با توجه به صورتجلسه کلانتری و نامه پزشکی قانونی و دستور جلب عادی مامورین متاسفانه موفق به دستور جلب عادی نشدند و پرونده به دادسرا رفته و منتظر دستور قضایی است با اینکه فایل صوتی در موقع درگیری ظبط شده و تهدید کرده و کودک ۵ ساله ام هم همراه من بوده امروز به شعبه رفتم قاضی میگه فایل صوتی قبول نیست باید شهود بیاری و پرونده قرار صادر می‌شود بعد اعتراض بزن

مشاوره حقوقی دادسرا
۲۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

درود
اگر دلیل نداشته باشد قرار منع تعقیب صادر می شود.

برای اثبات ادعای خود باید دلایلی از قبیل شهادت شهود داشته باشید و فایل صوتی صرفا اماره محسوب است و دلیل نمی باشد

سلام
شهادت شهود یکی از بهترین راهها جهت رسیدن به صدور رای به نفع شماست. فایل صوتی جز امارات است که برای قاضی از باب علم شاید کافی باشد یا نه

اوقات رسیدگی د ر دادگاه ها زمانی است که قانون در اختیار شما قرار داده تا ادله ی خود را ارائه نمایید فایل صوتی به تنهایی دلیل محکمه پسند نیست و فرزند ۵ ساله شما شرایط شاهد را ندارد . درصورت عدم معرفی شهود و شکایت شما به علت فقد دلیل رد می شود.

سلام
فایل صوتی در صورت تاییر طزف مقابل معتبره و شما برای تکمیل ادلهری خودتون باید شاهد ببرین.

فایلهای صوتی اماره محسوب می شوند

برای اثبات موضوع باید به ادله اثبات دعوا که یکی از موارد آن شهود می باشد استناد نمایید ضبط صدا اماره قضایی است و موجب اثبات دعوا نمی شود تنها به علم قاضی کمک می نماید.