ثابت کردن ادعای نداشتن امنیت جانی از سوی زوجه به چه صورت است؟

پرسیده شده
۹ پاسخ ۸,۰۷۲ #94311335

سلام
زوجه به چه شکل می تواند ادعای خود مبنی بر نداشتن امنیت جانی را ثابت کند؟
تا بتواند منزل مستقل بدون زوج بگیرد؟

مشاوره حقوقی خانواده
۹ پاسخ برای این سوال ثبت شده

باسلام محضر شما بزرگوار
عنایت داشته باشید اگر بتوانید عسر و حرج خود را اثبات نمایید کفایت می کند . یا اینکه دلایلی و مدارک و شهود به دادگاه ارائه کنید .

اگر در بیان خود صداقت داشته باشید امکان اثبات قضیه بیشتر است

با ارائه مدارک و دلایل و شهود و پرونده های کیفری و استشهادیه میتوانید عدم دارا بودن امنیت جانی را اثبات نمایید .

سلام
این امر نیاز به تامین دلایل قوی دارد اما در این راستا چنانچه دچار عسر و حرج می باشید و گاهخا مورد ضرب و شتم قرار میگیرید می توانید ازطریق تماس با ۱۱۰ مراتب را صورتجلسه نموده و متعاقبا نامه پزشکی قانونی ریافت نمایید تا دلایل و مدارک جمع آوری شود و بتوانید به استناد آنها طرح شکایت نمایید و اثبات کنید که امنیت جانی ندارید

شما واقعیت رابگویید تا نظرداده شود

با اثبات موارد متضمن خوف ضرر جانی یا شرافتی یا مالی که منجر به صدور دادنامه های قطعی گردیده است یا ادله و مستند قانونی دارد. . مثلا پرونده های کیفری ضرب و جرح یا اعتیاد به مواد مخدر روانگردان. و ..

سلام
نداشتن امنیت جانی زوجه از طریق اثبات رفتار غیر معمول و خشونت بار زوج یا حالت خطرناک او ممکن است مثل ضرب و جرح