مانع کسب و کار من شده؛ از طریق قانونی چطور پیگیری کنم؟

پرسیده شده
۱۳ پاسخ ۲۶۵ #94297540

شخصی در مجاورت با جاده شخصی بنده در حال کشاورزی است و ماشین الاتی که از جاده اصلی عبود میکنند به زمین اون خسارت وارد کرده و او با تفکر اینکه خسارت از طرف من بوده وارد ملک شخصی و کارگاه من شده با ابرو ریزی و سر و صدا مانع کسب و کار من در سه روز شد که مبلغ زیادی میشود شده و او راننده لودر من را تهدید و مجبور کرده که برود با لودر من جاده شخصی من را ببندد و فحش ناموسی به رانندگان و مشتریان من داده و مزاحمت زیادی برای کار من ایجاد کرده از چه راهی بهتر است که من پیگیری قانونی کنم؟!

مشاوره حقوقی مزاحمت
۱۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با درود..
در اینخصوص می توانید شکوییه ای تحت عنوان توهین و تهدید و ارتکاب مزاحمت و ممانعت از حق علیه مرتکب، جهت رسیدگی در دادسـرا مطرح نماییـد..

با درود به افرادی که مزاحمت ایجاد یا توهین نموده باشد یا تهدید، با همین عناوین میتوانید علیه ایشان طرح دعوا نمائید.
جهت اثبات ادعای خویش،
شهود خود را در محکمه نیز حاضر کنید.

سلام

دادخواست ممانعت از حق را مطرح نمایید

و همزمان با استناد به معرفی شهود شکواییه کیفری توهین را مستند به ماده ۶۰۸ قانون مجازات اسلامی مطرح نمایید

با سلام.با مراجعه به خدمات الکترونیک قضایی دادخواست توهین و وفحاشی و ممانعت از حق ارائه بدهید‌.که در هر شهر دفاتری تحت این عنوان بخشی از وظایف قضایی را انجام می دهند.برای اثبات می توانید از شهادت شهود و همچنین اگر در محل کار دوربین مداربسته نصب کرده‌اید از آن نیز برای اثبات ادعای خود استفاده نمایید.

با سلام
در صورت امکان اثبات ادعای خود ، می توانید شکایت مقتضی را تنظیم و تقدیم نمایید .

با ارایه دلایل کافی میتوانید به جرم توهین و افترا و ممانعت از حق شکایت و پیگیری کنید

با سلام .
طرح شکایت با عنوان مزاحمت ، توهین و تهدید .
خسارات قابل مطالبه است .
نسبت زنا دادن به اشخاص ، موجب ایجاد حق قذف برای آنها میشود . خودشان باید شکایت کنند