چگونه شوهرم را الزام به بذل مدت صیغه کنم؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۲۷۰ #94248220

سلام خسته نباشید،
من حدود یکسال است که عقد موقت مردی هستم ایشان به من نگفته بودن که زن دارن بعد همسر اولشان متوجه شدن وایشان مرا ترک کرد من هم مهریه اجرا گذاشتم، بعد که دید مهریه اجرا گذاشتم سر و کلش پیدا شد،الان همش مرا شکنجه روحی میده، میاد یه هفته باهام خوب و صمیمیه بعد باهام دعوا میکنه و فحش بهم میده و میزاره میره دوباره ۲۰روز بعدش میاد دقیقا وقتی که به نبودش عادت کردم برمیگرده باز یه هفته صمیمیه دوباره میره،من چکار کنم برای طلاق،یه بار دادخواست دادم قاضی رد کرد،گفتن مهرتو ببخش تا طلاق بگیری ۵ ساله مدت عقدمون، منم به پول مهریه م نیاز دارم.ممنونم

مشاوره حقوقی ازدواج موقت
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بذل مدت عقد موقت از حقوق زوج است ولی اگر قادر به اثبات آزار زوج یا هر موضوعی که عسر و حرج شما را در صورت تداوم این علقه محرز نماید باشید امکان درخواست الزام به بذل مدت باقیمانده از دادگاه وجود دارد .

چون بذل مدت از اختیارات زوج میباشد بهتر است با بخشش مهریه خود توافق کنید و در غیر این صورت مشقت و شرایط عسرو حرج خود را در دادگاه اثبات کنید

درود
بذل مدت را باید با اثبات عسر وحرج از دادگاه بخواهید. اما بهتر است با زوج توافق کنید و ایشان بذل کنند.

سلام و درود، شما می توانید با مدارک و شواهد کافی عسر و حرج خود را اثبات کرده و درخواست بذل مدت را از دادگاه نمایید؛ و البته با توجه به اینکه زوج متاهل بوده و شما نمی دانسته اید، بنابراین در صورتی که اثبات کنید از موارد مهم در نکاح منقطع بوده است، می توانید به استناد تدلیس در نکاح ، عقد موقت را فسخ کنید؛ توصیه می گردد با وکیل خانواده هماهنگ باشید، آرزوی بهروزی.