میخوام اعسار از مهریه بدهم مدارک چی لازم داره؟

پرسیده شده
۱۵ پاسخ ۳۵۳ #94243049

سلام.
آیا من که کارگر ساختمانیم باید نامه حقوق گرفتن ببرم؟ پرینت حسابم باید ببرم یا قاضی دستور باید بده بعد ببرم؟
باتشکر

مشاوره حقوقی اعسار از پرداخت مهریه
۱۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با تکیمل نمودن فرم مخصوص دادگاه رسیدگی و رای صادر خواهد کرد

باسلام
درصورت عدم توانایی مالی به پرداخت میتوانید با استفاده از شهادت دونفر شاهد اثبات نمایدوحکم اعسار بگیرید

درود
اعسار نیاز به دادخواست و پر کردن ۲ فرم استشهادیه توسط شهودتان دارد.

ماده ۸ قانون نحوه اجرای محکومیت‌های مالی
مدعی اعسار باید صورت کلیه اموال خود شامل تعداد یا مقدار و قیمت کلیه اموال منقول و غیرمنقول، به‌ طور مشروح، مشتمل بر میزان وجوه نقدی که وی به هر عنوان نزد بانکها و یا موسسات مالی و اعتباری ایرانی و خارجی دارد، به همراه مشخصات دقیق حسابهای مذکور و نیز کلیه اموالی که او به هر نحو نزد اشخاص ثالث دارد و کلیه مطالبات او از اشخاص ثالث و نیز فهرست نقل و انتقالات و هر نوع تغییر دیگر در اموال مذکور از زمان یک‌سال قبل از طرح دعوای اعسار به بعد را ضمیمه دادخواست اعسار خود کند. در مواردی که بار اثبات اعسار برعهده مدیون است و نیز در مواردی که سابقه ملائت او اثبات شده باشد هرگاه مدیون بخواهد ادعای خود را با شهادت شهود ثابت کند باید شهادتنامه کتبی حداقل دو شاهد را به مدتی که بتوانند نسبت به وضعیت معیشت فرد اطلاع کافی داشته باشند به دادخواست اعسار خود ضمیمه نماید. شهادتنامه مذکور باید علاوه بر هویت و اقامتگاه شاهد، متضمن منشا اطلاعات و موارد مندرج در ماده (۹) این قانون باشد

ب دادگاه دادخواست اعسار داده فرم های مربوطه را پرکرده،استعلام های مربوطه صورت میگیرد ودرجلسه رسیدگی نیز شهودی(دوشاهد) ک از وضعیت مالی و دارایی شما اطلاع داشته و میتوانند بر معسر بودن شما شهادت دهند حاضر شوند

استشهاد کتبی از شهودی که مطلع از وضعیت درآمد و زندگی شما دارند ارائه کنید . پرینت حساب نیز مفید خواهد بود

سلام . استعلام ها رو بشما ارائه می کنند و شما به بانک اداره ثبت و ... می برید در جلسه رسیدگی هم شهود خود را حاضر می کنید