چطور میتوانم ایشون را به خانه برگردانم اگر برنگشت میتوانم درخواست ازدواج مجدد کنم؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۲۳۸ #94241889

باسلام و عرض ادب
من حدود سه سال هست که ازدواج کردم (عقد) ولی یک هفته بعد از عقد متوجه شدم همسرم فوبیای جنسی داره به حدی تو این سه سال یکبارم تمکین نکرده متاسفانه بخاطر همین نتونستیم بریم زیر یک سقف، روزای اول میخواستم جدا شم خانوادش گفتن خوب میشه صبر کن ولی پزشک و روانشناس رفتیم فوبیای جنسی ایشون رو تایید کردن والان حدود دو ماه هست که خانواده خانمم ادرسشون عوض کردن و به من ندادن و من واسه دیدن خانم رفتم محل کارش و به ۱۱۰ زنگ زدم و یک گزارش بابت اینکه خانمم بدون اجازه من داره کار می‌کنه گرفتم ،بعد ۴ روز واسم دادخواست شکایت از من اومده از طرف خانمم به جرم تهدید در جایی که من توهین هم نکردم چه برسه بخوام تهدید کنم و الانم میگه طلاق میخواد هم خودش و هم خانوادش در ضمن اینکه خانم نفقه میگیره و خونه و وسایل زندگی هم مهیاست و یکبار هم خشونت و یا بی احترامی به ایشون نکردم، سوالی که دارم اینه که اگر من طلاق ندهم آیا ایشون میتواند طلاق بگیرد یا خود قاضی طلاق بدهد و این تهدیدی که به دروغ ایشون از من شکایت کرده چی میشه در جایی که من فقط واسه دیدن خانمم و منع کار ایشون رفته بودم و من چطور میتوانم ایشون را به خانه برگردانم اگر برنگشت میتوانم درخواست ازدواج مجدد کنم در ضمن نامه های پزشکی فوبیای جنسی ایشون موجود میباشد و من قصد طلاق دادن هم ندارم
باتشکر

مشاوره حقوقی الزام به تمکین
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

شما اول اظهارنامه تموین بفرستید و یعد دادخواست تمکین بدید اگر محکوم شد و تمکین نکرد گواهی نشوز میگیرین با اون میتوانید دادخواست ازدواج مجدد بگیرین و درمورد طلاق ازطرف زن باید دلایل به قاضی بده و صرف ادعا کافی نیست