میگه قانونا شما باید اساسیه هر واحد هم بیمه کنید؛ آخه ساکنین شاید نخوان اساسیه و داخل واحد اختصاصی منزل خودشون رو بیمه کنند؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۲۰۷ #94237917

سلام من در یک اپارتمان ۴ واحده زندگی میکنم و با ساکنین توافق کردیم که من بشم مدیر ساختمان و اگه کاری باشه انجام دهم و طبق قانون تملک اپارتمان ها ماده ۱۴.. گفته مدیر ملزم میباشد کل ساختمان را یکجا بیمه کند که کاملا درسته ولی اصولا و قانونا مدیر باید کل مشاعات این ساختمان رو بیمه آتش سوزی کند چیزی که از وحدت ملاک این قانون به نظر میاد اینه..... حال رفتم بیمه که قرارداد ببندم میگه نه آقا قانونا شما باید اساسیه هر واحد هم بیمه کنید؟؟ گفتم اون که میشه جزو قسمت اختصاصی و به مدیر ربطی نداره.. آخه ساکنین شاید نخوان اساسیه و داخل واحد اختصاصی منزل خودشون رو بیمه کنند آخه اجبار که نیست؟؟ حال از نظر شما این قانون چی میگه مدیر جزو وظایفش هست و یا مکلف هست که اساسیه و داخل واحدها که جزو قسمت اختصاصی آنها میشن رو بیمه کنند؟؟ ۲.ایا مدیر ساختمان به جز بیمه آتش سوزی مکلف هست که بیمه مسعولیت مدنی و خسارات نسبت به ساکنین و اشخاص ثالث انجام دهد؟؟؟ آخه اعضای ساختمان میگن هرچی قانون میگه و کاری به واحد اختصاصی ما نداشته باش... منم گفتم باش... لطفا بگین.. هرکی از این قانون واسه خودش تفسیر میکنه!! واقعیت و حقیقت این قانون چیست.. ممنون

مشاوره حقوقی قوانین آپارتمان ها
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام مدیر ساختمان ففط باید ساختمان بیمه اتش سوزی کند لذا بیمه کردن قسمت ها اختصاصی و اسباب واثاثیه جز وظایف مدیر ساختمان نیست

خیر چنین الزام قانونی برای مدیر در خصوص فضای اختصاصی ساختمان وجود ندارد لذا هر واحد خود باید برای بیمه واحد خود اقدام نماید

با سلام..
در اینخصوص مطابق قانون تملک آپارتمان ها که بیان نموده مدیران باید نسبت به بیمه آتش سوزی کل ساختمان باید اقدام نمایند و در خصوص بیمه نمودن فضاهای اختصاصی و اثاثیه توسط مدیر، الزامی در آن بیان نگردیده است..
موفق باشـید..

باسلام
هر چند در قانون تملک آپارتمان ها مدیران را فقط مکلف به بیمه آتش سوزی نموده اما از لحاظ مسئولیت مدنی در صورت وقوع خسارت اعم از مالی یا جانی امکان مسئولیت برای مدیر وجود دارد .

مدیر وظیفه ای به بیمه کردن فضاهای اختصاصی ندارد

درود
با دریافت سهم هر واحد از بیمه قسمت اختصاصی را هم باید بیمه نمایید.