رفتم استعلام گرفتن و گفتن چک برگشتی داری و باید رفع سو بشه؛ این ها در قانون مشمول خسارت میشه؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۱۶۰ #94224881

سال ۹۴ ضامن یگی از دوستام شدم. یک سال بعد چک ۲۵ میلیونی من رو بانک برگشت زد اما پولی تو حسابم نبود و پولی از من برداشت نشد. وکیل بانک با پیگیری پرونده توقیف اموال هم برای من گرفت و مطالبه ۱۰ میلیون از مبلغ رو داده بود. تنها هزینه ای که پرداخت کردم هزینه اعتراض به این رای بود که حدود ۲۶۰ هزار تومن شد. شهریور امسال وامشون رو تسویه کردن اما حق الوکاله وکیل رو پرداخت نکردن. بخاطر همین چک من هنوز گیر.
۳ سال با اون حسابم نتونستم کار کنم و نه تونستم دسته چک بگیرم و نه تونستم از تسهیلات بانکی استفاده کنم. جدیدا برای صدور عابربانک از ی بانک دیگه ( غیر از بانک عهده دار چک. ) هم که رفتم استعلام گرفتن و گفتن چک برگشتی داری و باید رفع سو بشه.
این ها در قانون مشمول خسارت میشه؟ اگه آره تحت چه عنوانی میتونم اقدام کنم؟
در کل برای پس گرفتن چک چه کاری ازم ساخته اس؟
هیچ فشاری که روی اونا نیست برای پرداخت حق الوکاله و اهمیت هم نمیدن ولی من به مشکل بر خوردم.

مشاوره حقوقی چک
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
چون قبول ضمانت کردید مسولیت دارید یا تسویه حساب کامل نموده ویا رضایت بانک و بگیرد .بعد از اون میتونید اقدام به گرفتن مبالغ پرداختی خودتون از کسی که‌ضامنش شدید کنید

تا زمان تسویه حساب کامل و دریافت لاشه چک یا رضایت بانک امکان هیچ اقدامی را نخواهید داشت .برای همین هم تنها راه ، پرداخت مبالغ مذکور توسط شما بوده و پس از رفع مشکل خود میتوانید مبالغ پرداختی را از کسی که ضمانتش را کرده بودید مطاله نمایید .