باید روی قرارداد اقدام کنم و الزام به تعهد بگیرم؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۱۸۱ #94221643

سلام
من یک قرارداد کاری با یک تولید کننده بستم اما ایشان به تعهدات خود عمل نکرد، من چک و سفته جمعا دو برابر سرمایم بدون تاریخ گرفتم حالا من باید روی قرارداد اقدام کنم و الزام به تعهد بگیرم و یا روی چک و سفته تاریخ روز بزنم و اقدام کنم.لازم به ذکر است که قرارداد یکساله بستم و دو ماه گذشته و ایشان جوابگو نیست.
با تشکر از شما

مشاوره حقوقی حقوق و دستمزد
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام باید ابتدا روی اصل قرارداد اقدام و در صورت عدم حصول نتیجه روی چک و سفته اقدام کنید

درصورتیکه درقرارداد چک وسفته بعنوان ضمانت حسن انجام کار قید شده علاوه بر دادخواست الزام به انجام تعهد ازطریق اسناد ضمانی نیز امکان طرح دادخواست وجود دارد. برای پاسخ بهتر نیاز به بررسی مدارک است.

راه اول بهتر است دادخواست ایفای تعهد را تقدیم دادگاه کنید
راه دوم اگر چک و سفته ذکر شده در قرارداتان هم ذکر شده است میتوانید اظهار نامه ای جهت ایفای تعهد را برایشان بفرستید و در آن متذکر شوید در صورت ادامه عدم ایفای تعهد و عدم توجه و پاسخ این حق را خواهید داشت که با توجه به مفاد قراردادتان و دریافت چک و سفته ضمانت ، نسبت به دریافت خسارت خود از آن محل اقدام نمائید.

با سلام
بهتر است با ارسال اظهار نامه ایشان را ملزم به ایفای تعهدات نمایید و قید فرمایید در صورت عدم ایفای تعهدات اقدام به مطالبه وجه سفته و یا چک خواهید نمود و اگر همکاری ننمودند از طریق دادگاه اقدام نمایید

سلام
ابتدا دادخواست الزام به ایفای تعهدات قرارداد را مطرح نمایید