آیابه غیر نفقه فرزندم وظیفه پرداخت هزینه های مدرسه وی را دارم؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۳۴۰ #94199077

سلام با توجه به اینکه همسر اولم نفقه ی خودش و اجرت‌المثل و مهریه خودش را از من داره میگیرد به طور قسطی ماهانه کلی پول از من میگیره و من خودم مستاجرم وازدواج کردم و بچه هم دارم و در زندگی خیلی برام با این وضع سخت شده سوالم اینه با این همه مشقتی که دارم نفقه ی فرزندم که الان با مادرش زندگی میکند تازه تعیین شده که دخترم شش سالش هست و به آمادگی می‌ره والان همسر اولم پی در پی زنگ میزنم که من هزینه ی ثبت نام و خرید دفتر و لباس و کیف و کفش را بدم و من توانایی خرید ای چیزها را ندارم و به نون شبم هم محتاجم خواستم بدونم غیر از نفقه ی تعیین شده من باید این هزینه هارو هم بپردازم یا همون نفقه کافیه با سپاس فراوان

مشاوره حقوقی نفقه
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
این موارد نیز جزو نفقه است
در خصوص مهریه و اجرتالمثل درخواست تعدیل اقساط دهید

با سلام
انچه ملاک ومناط اعتبار است حکم صادره از دادگاه برای نفقه فرزنداتان می باشد وهمسرتان باید بر اساس وجوهی که بابت نفقه فرزندتان از شما میگیرد نسبت به تامین مایحتاج فرزند اقدام کند

نفقه شامل مسکن، خوراک و پوشاک و وسایل بهداشتی و درمانی می باشد و هزینه های تحصیل نیز تا حد توان مالی شما به عهده شما خواهد بود د ولیکن شما موظف هستید مبلغی که توسط دادگاه به عنوان نفقه تعیین شده است را پرداخت نمایید و چنانچه مادر فرزندتان خواهان هزینه های بیشتری است باید از طریق دادگاه برای افزایش میزان نفقه اقدام نماید.

در واقع همان نفقه ای که دادگاه برای پرداخت به دختر شش ساله اتان در نظر گرفته است کافی است و تنها در صورتی که ایشان به دلیل تغییر فاحش در هزینه های زندگی درخواست افزایش نفقه دخترتان را داشته باشد و دادگاه هم حکم به افزایش دهد شما ملزم به پرداخت می شوید
اما درحالت عادی خیر
اما بالاخره دخترشما است و اگر می توانید کمال مساعدت را داشته باشید
موفق باشید