مفهوم قرار ارجاع امر به هیئت کارشناسی در پرونده خانواده

پرسیده شده
۸ پاسخ ۵۸ #94179717

سلام قرار ارجاع امر به هیئت کارشناسی که در پرونده خانواده زده یعنی چه؟

مشاوره حقوقی خانواده
۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
بدین معناست که موضوعی مورد کارشناسی قرارگرفته و اکنون به علت اعتراض، به هیات سه نفره کارشناسان جهت اظهارنظر ارجاع شده است.

سلام یعنی موضوعی مورد کارشناسی قرار گرفته و نسبت به آن اعتراض شده و در مراحل بعد به هیئت های چند نفره کارشناسی برای بررسی مجدد محول شده است

سلام و وقت بخیر
یعنی بعد از اینکه شما به نظر کارشناس اعتراض کردی،موضوع به هیئت کارشناسی(متشکل از چند کارشناس خبره) برای بررسی دقیق تر ارجاع داده شده است.

با سلام. یکی از طرفین پرونده نسبت به نظر کارشناسی اعتراض کرده. دادگاه پروتده را ارجاع داده به هیات کارشناسی

سلام، پس از اعتراض به نظریه کارشناس، موضوع به هئیت سه نفره کارشناسی ارجاع داده میشود

درود بر شما
یعنی موضوع مربوطه به دستور قاضی به گروه کارشناسانی متشکل از سه یا پنج یا هفت نفر و به همین ترتیب به گروه هایی با تعداد فرد از کارشناسان ارجاع میگردد. البته ارجاع امر به کارشناس یا کارشناسان، به صلاحدید و تشخیص دادگاه میباشد‌.
موفق باشید

باسلام یعنی در خصوص موضوع قاضی به چند نفر کارشناس ارجاع دادن.