رای پرونده اگر صادر شده کی در سامانه به رویت میرسد؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۳۷۵ #94168868

با سلام و احترام خدمت همه وکلای عزیز سایت
بعد از حدود دو هفته که فرجام خواهی خانمم به گواهی عدم سازش به دیوان رسیده بود و ثبت شده ، دیروز در سامانه ثنا مشاهده کردم که نوشته بود اخرین تغیرات این پرونده مربوط میشود به ۵ اذر ماه ساعت هفده و سی دقیقه
تا امروز هم که ثنا را چند بار چک کردم چیز جدیدی ثبت نشده بود
حالا سوال بنده این است که ایا احتمالا رای پرونده صادر شده و اگر صادر شده کی در سامانه به رویت میرسد
البته یکی از دوستانم که وکیل است گفته بود که هفته قبل با یکی از ۳ نفر مستشاران پرونده صحبت کردم و گفتند من پرونده را خوانده ام و مشکلی ندیدم در هفته بعد احتمالا دو نفر دیگر هم نظر میدهند و رای صادر میشود
با تشکر از راهنمایی های ارزشمندتان

مشاوره حقوقی خانواده
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

اگر رای صادر شده باشد در سامانه میتوانید رویت کنید

هنوز رایی صادر نشده است و پس از صدور رای حدود یک هفته طول میکشد تا ابلاغ در سامانه شود .

نمی‌توان حدس زد ولی اصولا پس از صدور را ی نهایتا پس از دو هفته در سامانه رای ابلاغ می‌گردد.

هنوز دیوان عالی کشور تصمیم نگرفته . درصورت صدور رای در سامانه نظر دیوان قابل رویت است

با صدور دادنامه یک پیامک مبنی بر صدور رای به شماره ثبت شده در سامانه ثنا برای شما ارسال و ظرف یک هفته در سامانه ابلاغ قرار می‌گیرد.