برای تخلیه چکار باید بکنم و زمان مناسب ارسال ابلاغیه جهت تخلیه چی زمانی است؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۲۲۷ #94150534

با سلام
واحد مسکونی خود را اجاره داده ام. قرار بود مشاور املاک قرارداد کد رهگیری دار را تا یک روز بعد آماده کند و مستاجر و بنده جهت امضای آن حضور پیدا کند که این اتفاق نیفتاد و مستاجر هی پشت گوش انداخت تا امروز که کمتر از یک ماه به پایان یک سال مانده است. سوال من این است که اولا برای تخلیه چکار باید بکنم و زمان مناسب ارسال ابلاغیه جهت تخلیه چی زمانی است؟
ثانیا در خصوص بدهی ها و خسارت های وارده توسط مستاجر با توجه به این که قراردادی وجود ندارد چه اقدامی می توانم انجام دهم؟
من فاکتور دارم که دستشوئی را یک تعمیر کلی و اساسی انجام داده ام که در کمتر از دو ماه مجددا توسط مستاجر تخریب شده است
در یک مورد دیگر برای جلوگیری از ریزش اب به خانه همسایه مجددا شخصی را جهت تعمیر فرستادم که مستاجر اجازه نداد و مبلغی به عنوان ضرر و زیان به تعمیرکار دادم و صورتجلسه کلانتری هم در این مورد موجود است. طبق گفته همسایگان صداهایی مبنی بر تخریب هم از داخل واحد شنیده اند.

مشاوره حقوقی دستور تخلیه
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

در صورتیکه بتوانید به وسیله استشهادیه موضوع اجاره را اثبات نمائید میتوانید با تقدیم دادخواست تقاضای صدور حکم تخلیه موضوع را از دادگاه پیگیر شوید در غیر اینصورت باید دادخواست خلع ید و مطالبه اجرت المثل ایام تصرف را مطرح کنید . در خصوص مطالبات خود از مستاجر نیز باید دادخواست مطالبه وجه بدهید .