آیا باید در دادسرای نظام شکایت تنظیم کنم؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۳۷۹ #94080570

سلام
من در پست نگبهانی بودم که مورد حمله دزد قرار گرفتم و پس خلع لباس و بستن چشم و پا مرا در ماشین قرار داده و پس از ریختن بنزین من و ماشین را به آتش کشید و فرار کرد با تلاش توانستم از ماشین خارج بشم وبه سختی توانستم خودم را خاموش کنم از ناحیه پا دچار سوختگی شدم درجه ۲ قرار گرفتم و در بیمارستان ارتش قرار گرفتم ولی ارتش حاضر به تقبل هزینه های درمان نشد و به بهانه تکمیل تحقیقات از پرداخت هزینه درمان تفره رفت
چگونه می توان ارتش را ملزم به تقبل هزینه کرد؟

باتوجه به عدم وجود ادله برای اثبات بهترین راه حل چیست؟

مشاوره حقوقی دادسرا
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

عرض سلام و ادب.چون طبق فرموده شما ادله اثبات ادعای شما کافی یا اصلا موجود نیست بهتر است که از طریق اداری و در فضایی به دور از شکایت و دادگاه این قضیه را حل و فصل نموده و در حالتی محترمانه و دوستانه به اقناع مسولیت ذیربط در ارتش بپردازید.