در این شرایط دادخواست به کدام دادگاه تنظیم و تقدیم شود؟

پرسیده شده
۱۵ پاسخ ۳۱۷ #94067567

صادر کننده چک ساکن تهران می باشد و محلی که چک صادر و خرج کرده اردبیل است خواهان نیز خود ساکن اردبیل است
(شهر تهران یا اردبیل؟)

مشاوره حقوقی چک
۱۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
در محل صدور چک باید اقامه دعوی کنید

باسلام
محل اقامت خوانده ومحلی که چک را درآن برگشت زده ایدهردوصالح به رسیدگی می باشند

شما میتوانید در محل اقامت خوانده یا محل برگشت چک طرح دعوی کنید

سلام در محل اقامت صادر کننده و یا بانکی که چک در آن برگشت شده امکان طرح دعوا وجود دارد

با سلام .دارنده چک میتواند : محل اقامت خوانده (صادرکننده )ویا
محلی که چک گواهی عدم برگشت صادر نموده را انتخاب نمایید قطعا محل برگشت که دارنده در آن سکونت دارد به لحاظ پیگیری ورسیدگی بهتر خواهد بود در مرحله اجرا نسبت ب توقیف اموال و یا جلب ایشان نیابت قضایی به شهر محل اقامت خواهید گرفت

دعوی خود را در محل اقامت خواهده مطرح نمایید یعنی شهر اردبیل

سلام . دادخواست حقوقی مطالبه وجه چک ، مطابق با قانون اقامتگاه قانونی خوانده ( صادرکننده چک) می باشد که البته برای شروع از طریق دفاترخدمات الکترونیک قضائی شهر خود میتوانید اقدام نمائید و نیاز به مراجعه حضوری به شهرتهران نیست.

ضمنا در محل بانک افتتاح کننده حساب بانکی ، هم امکان اقدام حقوقی دارید

اگر چک طی قراردادی ارائه شده باشد ، محل تنظیم قرارداد هم صالح به رسیدگی و امکان طرح دادخواست وجود دارد

نتیجه اینکه برای شروع نیاز به مراجعه در شهر تهران یا اردبیل نیست

با دفاتر خدمات الکترونیک قضایی باید کار شروع شود

موفق باشید