اعتراض به الزام به تمکین چگونه است؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۶,۳۲۱ #94061

با سلام
ایتدا از اینکه سوالم کمی طولانی هستش معذرت می خوام

همسر تیر ماه امسال من از بنده شکایت الزام به تمکین انجام داده بودند وبه دروغ در دادخواست خود نوشته بودند که بنده از خرداد سال 95 منزل مشترک رو ترک کرده ام که این ادعا کذب محض بود و در دادگاه منزل یکی از اقوام که تا همین امسال پیرزنی در آن ساکنبود را منزل مشترک مطرح کردند که به همین دلیل سند یا مدرکی مبنی بر اینکه آنجا منزل ماست نمی توانست ارائه دهد و بنده بخاطر دوشیزه بودنم از حق حبس استفاده کردم و دادخواست ایشان رد شد ورای به نفع من صادر شد.
ایشان به این رای اعتراض کرده است و دلیل ادعایش هم نظر فقها و مراجع تقلید بیان کرده و نوشته که رای صاده وموازین قانونی با رای مراجع تقلید نقض قانون و روح اسلام هستش.
از طرفی در دادخواست تجدید نظرشان اینبار تاریخ ترک منزل رو خرداد سال 96 مطرح کرده و گفته که زندگی مشترک نداشته ایم.
در جلسه دادگاه هم قاضی کاملا متوجه کذب گویی ایشان شد. چون در دادخواست و ادعای اول شفاهیشون گفت منزل مشترک رو ترک کردم و بعد از دفاع بنده گفت در شرف عروسی بودیم. که من گفتم ( آخر منزل مشترک رو ترک کردم یا تازه میخواستین عروسی بگیرین)

الان من در جواب باید چه چیزی را بنویسم. امکان داره که رای تغییر کنه و به نفع ایشون صادر بشه و من مجبور به تمکن عام بشم؟
اگر محکومبه تمکین عام بشم چه اتفاقی میفته؟

مشاوره حقوقی الزام به تمکین
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

در دادخواست های الزام به تمکین قرار کارشناسی صادر میشود و کارشناس بعد از بررسی و تحقیق نتیجه را گزارش خواهند کرد لذا اگر بعد از تحقیق و بازدید شما حضور داشته باشید الزام به تمکین ایشان نیز رد خواهد شد.