عدم تمکین همسرم چگونه قابل پیگیری است؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۴۱۴ #93927813

بنده مردی ۵۴ ساله هستم همسرم یکسال از من کوچکتر است متاسفانه چند سال است که رابطه با همسرم ندارم ماهی یکبار آن هم با اکراه بارها با او صحبت کردم چون کارشناس پرستاری هستم مشکلات فیزیولوژیکی را هم درک میکنم بارها از او درخواست رفتن به مشاور کردم ولی. حاضر به همکاری نیست و دلیلش را هم پیدا نکردم هر دو بازنشسته پیش از موعد هستیم و مشکل مادی نداریم پسرانم بالغ و تحصیلکرده اند و منزل شخصی داریم حتی به عدم تمکین و اختیار همسر دوم تهدیدش کردم ولی فایده ندارد لطفا"راهنمایی فرمایید

مشاوره حقوقی الزام به تمکین
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

تنها راهکار موجود دادخواست الزام به تمکین خاص و عام است. و ضمانت اجرای آن عدم تعلق نفقه و اذن ازدواج مجدد است.
هر چند عدم تمکین خاص به جز با اقرار زوجه عملا قابل اثبات نیست.

شما بایستی دادخواست الزام به تمکین به طرف ایشان بدهید و در صورت عدم تمکین خاص میتوانید اذن ازدواج از دادگاه دریافت نمایید .

شما می توانید دادخواست الزام زوجه به تمکین خاص دهید و در صورتی که در دادگاه اصرار بر عدم تمکین داشته باشد، میتوانید پس از ناشزه بودن دادخواست ازدواج مجدد دهید.

سلام عدم تمکین خاص قابل اثبات نیست .