در صورتیکه بازپرس اجازه دفاع ندهد چه باید کرد؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۳۶۶ #93905318

سلام وقت بخیر صاحب سند ماشینم اومده شبانه ماشین با یدک کش برده بدون هیچ مامور و برگه ی قضایی بعد من اعلام سرقت کردم اومدن صورت جلسه شد به خ۰یال این بود که قولنامه دستی اعتبار نداره رفتم دادگاه ازم شاهد خواست که من قولنامه دارم بردم و من تبریه شدم که ماشین قولنامه ای هست و فقط پلاک بنام طرفه حالا دادگاه برگه داده به پاسگاه که ماشین من که دست فلانیه سریعا به دست من برسونن دوروز بهش زنگ زدن و پیامک زدن از پاسگاه جواب نداد روز سوم از پاسگاه ابلاغیه گرفتیم و با مامور رفتیم در مغازش که روز بعدش ساعت ۹ بیاد پاسگاه بازم حاضر نشده و پاسگاه گف ما نامه زدیم به دادگاه که حاضر نشده و جواب تلفن نمیده رفتیم کلانتری میگه هر وقت تو کوچه دیدی ماشین بیا باهم بریم بیاریم من حکم ورود به منزل ندارم خب این طرف صددرصد ماشین بیرون نمیاره به باز پرس هم میگیم حکم جلبشو بده بازم میگه نه الان نه کلانتری جواب مارو میده نه بازپرس ما باید چکار کنیم رفتیم به بازپرس میگیم اصلن اجازه حرف زدن بهمون نمیده میگیم خب حکم جلبشو بده ما بریم بگیریم میگه نه نمیشه ممنون میشم راهنماییم کنین

مشاوره حقوقی دادسرا
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام برای صدور حکم جلب ابتدا باید شکایت شما با دلایل و مدارک تقدیم شود و چنان چه وقوع جرم به نظر بازپرس محرز شود ، متهم ابتدا احضار می شود و اگر حاضر نشد برگ جلب وی صادر می شود . با توجه به توضیحات شما امکان مشاوره دقیق تر میسر نیست .