چطور حق طلاق به زوجه بدهم؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۲۲۱ #93903341

سلام خسته نباشید.من حدوده دو سال که عقد کردم. خانواده همسرم میگن بریم طلاق توافقی بگیریم پاشونو کردن تو یه کفش که بریم حق طلاق بده ما ام همچی و ببخشیم از طریق دفتر ثبت اسناد.میخاستم بدونم چیکار باید کنم یا چه نوشته ای ثبت کنیم که بعدن واسه من مشکلی پیش نیاد.منم نمیدونم چرا باید اول بریم اونجا که حق طلاق بدم بهشون ایا تو چه فکرین؟ ایا میخان کلکی بزنن بعدش؟ ایا اصلا واسه چی میگن که بریم اول اونجا. تو رو خدا اگه میشه بگین. ممنون.
اگه میشه کمکم کنید که بعد ها مشکلی واسه منو خانوادم پیش نیاد مرسی!

مشاوره حقوقی طلاق از طرف زن
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

باسلام میتوانید در قبال ابرا و بخشیدن مهریه و کلیه حقوق مالی به ایشان وکالت در طلاق بدهیدمنع قانونی نخواهد داشت.

اگرشما به دفترخانه مراجعه کردید و وکالت دادید برای طلاق ایشان مخیر خواهند بود هر وقت که بخواهند خودراطلاق بدهند لیکن دربحث حقوق قانونی خود که شما ملزم به پرداخت آنها هستید وقانونا باید پرداخت کنید مگر توافق دیگری حاصل شود

سلام . به همراه یک وکیل به دفتر خانه جهت دادن وکالت در طلاق تشریف ببرید

با سلام
اصولا حق طلاق را در ازای بذل مهریه در دفترخانه ثبت میکنند ، در صورت بذل مهریه یا همان بخشیدن مهریه دیگر مشکلی برای شما بوجود نخواهد آمد، ایشان میتوانند با حق طلاق خود هر وقت مایل بودند به دادگاه مراجعه کرده و طلاق بگیرند

در دفترخانه اسناد رسمی وکالت در طلاق تنظیم میشود تا زوجه هر وقت خواست خود را مطلقه کند پیشنهاد میشود در این خصوص با توجه به اینکه مشخص نیست چه زمانی زوجه از وکالت در طلاق استفاده میکند بهتر است با هم اقدام به طلاق توافقی کنید و کارت در طلاق ندهید