در درخواست تجویز ازدواج مجدد دادگاه چه مواردی را مورد توجه قرار می دهد؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۱,۱۳۲ #93862403

سلام
۱. بنده درخواست تجویز ازدواج دادم حالا زنم میگه من شوهرمو دوس دارم و میخام به زندگیم برگردم (البته بی مورد میگه و بیرون دادگاه میگه مهریمو میگیرم و....) حالا تکلیف چیه البته من حکم عدم تمکینشم دارما
۲. در دادگاه ازدواج مجدد از جانب زوج قاضی چه مواردی را بررسی میکند؟

مشاوره حقوقی خانواده
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
شما باید ابتدا نسبت به دادنامه الزام به تمکین تقاضای صدور اجراییه نمایید و در صورت عدم اقدام زوجه مبادرت به طرح دعوای تجویز ازدواج مجدد نمایید

سلام
شما باید عدم تمکین همسرتان را اثبات نمایید تا در صورت عدم تمکین ،ایشان ناشزه محسوب شده و بتوانید اقدام به اخذ گواهی ازدواج مجدد نمایید

با سلام
در دادگاه اجازه ازدواج مجدد شما، باید محرز شود که همسرتان قصد تمکین ندارد و به رای عدم تمکین ایشان نیز استناد نمایید و چنانچه همسرتان صرفا بابت جلوگیری از صدور حکم اجازه ازدواج اعلام می کند که آمادگی تمکین دارد باید این امر را در دادگاه اعلام نمایید نهایتا بر حسب اظهارات طرفین و ادله موجود تصمیم گیری با قاضی پرونده است.