ابطال وکالت بلاعزل چه شرایطی دارد؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۲۶۶ #93839845

سلام دوستان
پدر خانم بنده وکالت بلاعذل داده به همسر دومش ( البته یکی از پسرهاش تصادف کرد و فوت شدن ) برای انجام کارهای اداری اون خدا بیامرز و در متن وکالت قید نشده که برای کار خواص وکالت تام الاختیار محصوب میشه.
الان مادر خانمم با پدر خانمم رفتن محضر برای ابطال ولی محضر دار گفته طرف مقابل باید بیاد که متاصفانه ایشون نمیاد
لطفا بفرمایید راهی برای ابطال وجود دارد یا خیر

مشاوره حقوقی اسناد وکالت
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام وکالت بلاعزل قابل عزل نیست

وکالت بلاعزل قابل ابطال نیست

در صورتی که وکالتنامه بلاعزل باشد موکل نمیتواند وکیل را عزل کند
پیشنهاد میشود ضم وکیل کنید و این موضوع را توسط اظهارنامه به اطلاع وکیل اول برسانید
البته اظهار نظر قطعی در این مورد نیازمند ملاحظه وکالتنامه مزبور میباشد

کسی که به دیگری وکالت بلاعزل داده ، می تواند هر وقت بخواهد وکیل خود را عزل کند مگر آنکه وکالت وکیل یا عدم عزل وکیل در ضمن عقد وکالت شرط شده باشد( منظور وکالت بلاعزل )که در این حالت موکل دیگر حق عزل وکیل را از خود ساقط می نماید ولی راههایی برای اتمام این وکالت بلاعزل هست مثلا
بلاعزل بودن وکالت مانع از این نیست که خود موکل ( کسی که وکالت داده است ) شخصا خود مورد وکالت را انجام دهد بنابراین با انتقال مورد وکالت توسط خودتان ، وکیل دیگر نمی تواند از آن وکالتنامه استفاده کند و راههای دیگر بهتر است با یک وکیل مشورت کنید

همانطور که از عنوان وکالتنامه بر می آید وکیل در " وکالت بلاعزل" قابل عزل نمی باشد مگر با رضایت خود و توافق .