مهریه زوجه میزان است؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۲۳۱ #93833764

با سلام
مهریه زن من ۳۵۱ سکه بهار ازادی هست الان بخواد بزاره اجرا چقدر باید بهش بدم خودم هم اه در بساط ندارم فقط معلم هستم و حقوق ماهانه و کلی وام که موقع ازدواج گرفتم و دارم بهش اقساط میدم

مشاوره حقوقی مهریه
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام وقت بخیر
شما موظف هستید تا ۱۱۰ سکه را به خانم پرداخت نمایید که چنانچه استطاعت مالی نداشته باشید برای شما پیش پرداخت در نظر می گیرند، و مابقی اقساط باید پرداخت نمایید با توجه به اینکه حقوق مشخصی دارید خانم می تواند تا یک چهارم حقوق را توقیف نمایند و مازاد ۱۱۰ سکه را خانم باید از شما اموالی را معرفی و توقیف نمایند در غیر اینصورت به صورت اقساط باید بپردازید ، در صورت عدم پرداخت اقساط خانم می توانند حکم جلب بگیرند.

سلام ، به انداره ۱۱۰ سکش اجراییه صادر میشه که در صورتیکه ندید حبس خواهید شد، و نسبت به بقیش با توجه به ملائت شما حکم داده خواهد شد .رویه این هستش با توجه به اموالتان و حقوق شما مهریه پرداخت میشود، به این صورت که اگر مالی داشته باشید که جزو مستثنیات دین نباشد توقیف شده و مهر از ان وصول میشود، و اگر مالی نداشته باشید بسته به حقوق شما ماهیانه یا چند ماه یکبار سکه یا مبلغی تعیین میشه که شما بپردازیذ

سلام
باتوجه به نرخ روز محاسبه و باید پرداخت گردد
در صورت ناتوانی در پرداخت اقساط میتوانید تقاضای اعسار نمایید تا پرداخت بسورت اقساط صورت گیرد

سلام، ایشان دادخواست بدهند دادگاه متناسب با درآمد شما تعیین میکنن چگونه بدهی خود را از بابت مهریه بپردازید