حکم دادگاه تجدیدنظر چه خواهد بود؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۳۵۰ #93828007

با سلام

خانمم منزل و ترک کرده و در دادگاه عدم تمکین حاضر نشده قاضی هم حکم عدم تمکین و داده و الان اونا اعتراض زدن و فرستادن استان برا تجدید نظر و در اعتراض خود دروغ و تهمت نوشتن که ضرب و شتم شده و من خودم بیرونش کردم و...

الان دادگاه تجدید نظر استان چه حکمی میده؟

مشاوره حقوقی الزام به تمکین
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام باید ادعای ضرب و شتم در دادگاه کیفری به اثبات برسد و به حدی باشد که خوف ضرر جانی یا مالی برای زن ایجاد کند .

با سلام
زن اگر بتواند ثابت کند عدم تمکین او به دلیل سوء رفتار و سوء معاشرت زوج می باشد مثل ضرب و جرح، اعتیاد شدید، مصرف بی رویه الکل، توهین، تهدید و … دادخواست تمکین شوهر رد می شود.و در صورتی که نتواند ثابت ند اعتراض رد میشود.
با تشکر دربر

اگربابت ادعای ضرب و شتم مدرکی نداشته باشد . اعتراض زوجه رد می شود . و خکم تمکین تایید می شود