اگر راضی به طلاق توافقی نشوم همسرم چه کاری میتواند بکند؟و در صورت توافق آیا میتوانم سرویس طلا را پس بگیرم؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۲۹۶ #93785868

با سلام
پسری ۳۴ ساله ام. مدت ۹ ماه است عقد کرده ام با دختری ۳۵ ساله.خانم بنده درخواست طلاق توافقی دارد ولی هنوز به دادگاه مراجعه ننموده ایم. اگر بگویم طلاق نمیدم چه کارهایی میتواند انجام دهد ؟ هیچ مال و ثروتی ندارم، کارمند هستم با ماهی ۳.۵ میلیون حقوق.
آیا در صورت طلاق توافقی میتوانم سرویس طلا را از ایشان پس بگیرم؟

مشاوره حقوقی طلاق توافقی
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام :
در صورتی طلا توافقی صورت میگیرد که هر دو نفر توافق کرده باشند که این طلا توافقی صورت گیرد .
تنها کاری که اکان دارد انجام دهد از بابت اینکه شما طلاق دهید و راضی شوید به طلاق جراء مهریه و نفقه است .
در مورد سرویس طلا اگر فاکتور خرید به نام شما باشد به عنوان هبه میتوانید پس بگیرید .

با سلام
طلاق توافقی باید با توافق هر دو نفر صورت گیرد.
و سرویس طلا به جهت هبه بودن قابل بازپس گیری از جانب شما میباشد.