اینکه امین؛ چک را پاس کرده و در حسابش گذاشته به منزله ی قبول پول است؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۱۵۲ #93756172

با سلام و خسته نباشید
من و دوستم مقداری پول از کسی طلب داشتیم شکایت کردیم ۴ دونگ یک زمین به ناممان شد سه دونگ ونیم من، نیم دونگ دوستم. قراردادی با صاحب زمین نوشتیم که طی ان در موعد مقرر باید مبلغی را به حساب یک نفر امین که معرفی شده بود واریز کند اگر نریخت قرارداد فسخ میشود.. طرفمان صد میلیون از مبلغ را تا تاریخ معین شده ریخت و دوستم برداشت کرد اما اعلام کرد توانایی پرداخت مابقی را تا دوماه اینده ندارد... بدون حضور من اینبار قردادی بسته شد و به طرف دوماه مهلت داده شد بعد از دوماه چکی به شخص امینمان داد که تاریخ چک برای دوماه بعدش بود من به طرف پیام دادم که بیاد و صد میلیون و چک را پس بگیرد اما طرف نیامد بعد از دوماه امینمان چک را پاس کرد و در حسابش گذاشت ولی من برداشت نکردم... حالا بعد از چند ماه از من شکایت شده که پول به حساب امینتان ریختیم ولی زمین را برنگردانده اید... ۱_ در قرارداد دوم من اصلا حضور نداشتم و زیر اسمم امضا نشده ایا قرارداد دوم درست است ۲_ایا اینکه امینمان چک را پاس کرده و در حسابش گذاشته به منزله ی قبول پول است؟؟؟ با توجه به اینکه در تاریخ مقرر نبوده۳_ در قرارداد ذکر شده که اگر پولی دریافت کردیم و در تاریخ مقرر کل پول دستمان نیامد پول های گرفته شده را پس دهیم و زمین را بگیریم ایا میتوان صد میلیون و چکی که حالا پول شده را به حساب طرفمان برگرداند؟؟؟ ۴_ایا نیاز هست اظهارنامه ای پر کنم مبنی بر اینکه پولت رو بیا پس بگیر و در اخر من میخاهم قرارداد فسخ و زمین را پس بگیرم ایا قرارداد دوم هم فسخ میشود؟؟ چون در تاریخ گفته شده پول نریختن.... با تشکر از صبر و حوصله تان

مشاوره حقوقی چک
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام باید قرارداد بررسی شود

اظهارنظر دقیق مستلزم بررسی جمیع مستندات و مفاد قرارداد هاست.

برای بررسی دقیق جزئیات موضوع مشاوره حضوری ویا مشاوره تلفنی پیشنهاد میکنم.

با سلام قراردادها و دادخواست علیه شما باید از نظر حقوقی مطالعه کارشناسی شود .

سلام
قرارداد های شما باید رویت شود.