شکایت از شرکت خدماتی بابت استرداد پیش پرداخت و عدم ایفای تعهدات

پرسیده شده
۱۵ پاسخ ۱۴۷ #93651168

با سلام، یک شرکت خدماتی بابت ارائه یکسری فعالیت‌ها، مبلغ ۲۰ میلیون در ابتدا به صورت پیش پرداخت گرفته است ولی حال قصد انجام نداشته و قرارداد داریم و همه موارد ثبت شده است ولی پول را بر نمی‌گرداند. این مبلغ آنقدری نمی‌باشد که بخواهم وکیل بگیرم. قصد دارم ابتدا یک نامه رسمی به خود شرکت بزنم که جنبه قضایی داشته باشد و اگر کاری نکرد با یک راه‌حل ساده و کم‌هزینه شرکت را با قانون مجازات کنم.
چه راه‌حلی را پیشنهاد می‌دهید؟

مشاوره حقوقی قرارداد
۱۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
در ابتدا طی یک اظهارنامه اقدام کنید و اظهارنامه ارسال کنید در صورتی که به توافق نرسیدین ،دادخواست حقوقی ارائه کنید و ایفای تعهدات را خواهان شوید.

با سلام
به استناد قرار داری که دارید ابتدا یک اظهار نامه برای شرکت بفرستید
که به احتمال زیاد مشکلتون حل بشه
در غیر اینصورت از راه دادگاه اقدام نمایید
نگران هزینه نیز نباشید
اوراق قضایی مربوطه با کمترین هزینه از طریق سایت انتخاب نمایید آن شااله به نتیجه خواهید رسید

در ابتدا اظهارنامه و سپس دادخواست حقوقی، از خدمات بنیاد وکلا استفاده نمایید

با سلام
ابتدا اظهارنامه ارسال نمایید در صورت عدم اقدام، دادخواست الزام به ایفای تعهدات قراردادی مطرح کنید.

میتوانید اظهارنامه ارسال کنید و سپس طرح دعوای الزام به ایفا تعهدات مطرح کنید.

باسلام؛
می توانید اظهارنامه ای مبنی بر الزام به ایفاء تعهدات از طریق دفتر خدمات الکترونیک قضایی خطاب به آن شرکت ارسال نمایید.

ارسال اظهارنامه رسمی مطابق ماده ۱۵۶ قانون آیین دادرسی مدنی کمترین هزینه را دارد