چطور بفهمم در پلیس فتا ازم شکایت شده؟

پرسیده شده
۸ پاسخ ۳,۸۲۰ #93641467

سلام، من چندی پیش یک اکانت تلگرام فیک با شماره مجازی با عکس فرد دیگری داشتم صاحب عکس مطلع شد و به من پیام داد و من بلافاصله معذرت خواهی کردم و دیلیت اکانت کردم چندین بار با اکانت های مختلف معذرت خواهی کردم و قبول کردن. حالا یک ماه از این ماجرا گذشته من هنوز نگرانم اگر شکایت کرده باشند؟ بعد چند وقت میفهمم؟ احضاریه به صورت کتبیه یا تماس تلفنی؟

مشاوره حقوقی جرایم اینترنتی
۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

اگر شکایت از شما کرده باشد پیامک یا به صورت تلفنی مطلع خواهید شد

اگر از شما شکایت شود در سامانه ثنا و همچنین از طریق پیامک به اطلاع شما می رسد

اگر در سامانه ثنا ثبت نام کرده باشید از طریق پیامک و بصورت الکترونیکی ب شما ابلاغ و مطلع خواهید شد

۱ ثانیه پیش
اگر از شما شکایت شده باشد به شما از طریق پیامک ابلاغ می شود با ورود به سامانه ثنا میتونید مطلع شوید که اب

اگر از شما شکایت شده باشد به شما از طریق پیامک ابلاغ می شود با ورود به سمانه ثنا میتونید مطلع شوید

با سلام محضر شما بزرگوار
عنایت داشت باشید اگر برای صلح و سازش باشد که از ادراه پلیس فتا تماس خواهند گرفت اما اگر شکایت شده باشد و ثبت نام در سامانه ثنا کرده باشید برایتان پیامک ابلاغ خواهد آمد .

براتون پیامک میاد......