میتونم درخواست مطالبه حق اجاره نشینی که پرداخت کردم و اینها رایگان سکونت داشتن رو داشته باشم؟

پرسیده شده
۱۱ پاسخ ۲۳۲ #93637843

سلام من ۸ سال مستاجر هستم و ۳ تا از برادارنم هرکدام ۱۵ سال بصورت رایگان از زمان حیات پدرم سکونت دارن و من اجاره نشینم و بعد از فوت پدرم هیچکدام حاظر نشدن حتی برای ۱ سال منم اونجا رایگان سکونت کنم الان موقع تقسیم ارث شده ایا من میتونم درخواست مطالبه حق اجاره نشینی که پرداخت کردم و اینها رایگان سکونت داشتن رو داشته باشم یا خواسته من رد میشه ممنون اگرکمکم کنین

مشاوره حقوقی قرارداد اجاره
۱۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با درود صرفا اجرت المثل ایام تصرف قابل اخذ است

خواسته شمارد خواهد شد اقدام نکنید .چون در زمان حیات پدرتان تصمیم با خود ایشان بوده که اذن در انتفاع از خانه خود بدهد یا ندهد.

باسلام
وقت بخیر،شما می توانید اجرت المثل ایام تصرف وراثی که از زمان فوت پدر درآن منزل سکنی گزیده اند را مطالبه نمایید ودر صورتی که ملک سندرسمی دارد و وراث هم چنان به تصرفات خود ادامه می دهند،دادخواست خلع ید مشاعی راازطریق دفترخدمات قضایی به ثبت برسانید.

با سلام خیر شما فقط می توانید در صورتیکه بعد از فوت پدر محترم کسانیکه ساکن بودن اجرتالمثل ایام تصرف را پرداخت کنند ....

با درود او را ملک سند رسمی دارد خلع ید مشاعی مطرح نمایید همراه با مطالبه اجرت المثل ایام تصرف این امر امکان پذیر است نه آنچه شما اجاره داده اید
موضوع نیازمند بررسی بیشتر است

سلام
پدر شما با میل و رضایت خود فرزندانش را در منزلش اسکان داده و شما حق اعتراض نسبت به بذل مال از طرف پدرتان ندارید

با سلام
می توانید اجرت المثل ایام تصرف سهم خود را از زمان فوت پدرتون مطالبه نمایید و دادخواست را از طریق دفتر خدمات قضایی ثبت نمایید