پاس نکردن چک در وجه متوفی توسط بانک، عدم صدور چک جدید

پرسیده شده
۷ پاسخ ۵۲ #93589772

چکی که در وجه متوفی کشیده شده رو بانک‌ به دلیل مسدود شدن حساب مرحوم پاس نمی‌کنه، صاحب چک هم قبول نمی‌کنه که چک جدید در وجه وراث بکشه، راه‌حل چیست؟

مشاوره حقوقی وصول مطالبات
۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
با گرفتن گواهی انحصار وراثت امکان اقدام برای شما وجود دارد.

با سلام
بااخذ گواهی حصر وراثت میتونین به طرفیت شخص صادر کننده دادخواست بدهید

با سلام
پس از اخذ گواهی حصر وراثت از شورای حل اختلاف، امکان اقدام قانونی مقتضی وجود دارد.

با سلام
اقدام به اخذ گواهی انحصار وراثت نموده و سپس جهت پرداخت وجه چک اقدام بفرمائید

با سلام پس ازاخذ گواهی انحصار وراثت امکان اقدام برای وراث وجود دارد.

سلام پس از صدور گواهی انحصار وراثت و گواهی مالیاتی امکان اقدام برای وراث وجود دارد.

با درود
دادخواست مطالبه وجه چک به طرفیت ورثه به همراه تقاضای صدور قرار تامین خواسته مطرح کنید ، البته دقت کنید اسامی تمامی وراث حتما قید شود .