مدت زمان رسیدگی در تجدید نظر چقدر است؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۱۸۸ #93577413

با سلام
رای خلع ید گرفتم و طرف اعتراض زده
حالا تقریبا میخوام ببینم جقدر زمان میبره تا رسیدگی بشه یعنی نوبت برای چند ماه میدن

مشاوره حقوقی خلع ید و تخلیه
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با درود زمان مشخصی را نمی‌توان تعیین کرد

با سلام
در شعبات تجدیدنظر به ندرت جلسه تشکیل میشود و به بررسی اوراق پرونده و مدارک موجود بسنده میکنند.اما اینکه چقدر زمان میبرد اصلا مشخص نیست و به عواملی همچون ترافیک کاری شعبه تجدیدنظر، حجم پرونده و حساسیت موضوع آن و مواردی از این دست بستگی دارد.حداقل۲ماه الی ماشاا... عاقبت بخیر باشید.

با سلام
در دادگاه های تجدید نظر معمولا بیش از دو ماه برای صدور رای زمان خواهد برد مگر اینکه شرایطی پیش آید که زمان رسیدگی به پرونده کم یا زیاد شود

دادگاه تجدیدنظر معمولا وقت رسیدگی تعیین نمی کند مگر اینکه اخذ توضیح از طرفین ضرورت داشته باشد.