مگه بحث عندالاستطاعه از طرف سازمان ثبت برای زندان زدایی نبود؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۵۷۰ #93575751

باسلام
بنده اهل تسنن فقه امام شافعی هستم مهریه خانمم عندالاستطاعه است حال بسیاری از اخوندهای اهل تسنن میگوند که مهریه عندالاستطاعه توی فقه امام شافعی باطل و مهرالمثل جایگزین میشه؟ اگر مهریه عمدالامطالبه بود هرگز پای سفره عقد نمیرفتم و طبق توافق طرفین این نوع مهریه رو‌انتخاب کردیم حال سوال من اینه که مگه بحث عندالاستاطعه از طرف سازمان ثبت برای زندان زدایی نبود یعنی زندان زدایی شامل ما اهل تسنن نمیشه با از طرفی طبق ماده ۱۰ قانون مدنی چی ایا دادگاه حکم به تبدیل مهریه به عندالمطالبه میده؟

مشاوره حقوقی مهریه
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام و احترام. مهریه عند الاستطاعه بدین مفهوم می باشد اگر مرد توانایی مالی داشت مهریه رابپردازد در فرضی که مرد توانایی و استطاعت پرداخت را داشته و نپردازد مجازات زندان دارد. طبق ماده واحده قانون رعایت احوال شخصیه ایرانیان غیر شیعه..
نسبت به احوال شخصیه و حقوق ارثیه و وصیت ایرانیان غیر شیعه که مذهب آنان به رسمیت شناخته شده محاکم باید قواعد و عادات مسلمه متداوله در مذهب آنان را جز در مواردی که مقررات قانون راجع به انتظامات عمومی باشد به طریق ذیل رعایت نمایند:
۱- در مسائل مربوطه به نکاح و طلاق عادات و قواعد مسلمه متداوله در مذهبی که شوهر پیرو آن است.