مختومه شدن پرونده به چه معناست؟

پرسیده شده
۷ پاسخ ۱,۴۰۱ #93562915

من دو جلسه از مشاوره صلح و سازش عدم تمکین را رفتم. جلسه سوم را نتونستم برم. باهام تماس گرفتن، اگه نیای پرونده مختومه میشه باید از اول اقدام کنی.
این یعنی چی؟

مشاوره حقوقی الزام به تمکین
۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
بدین معنی است که پرونده شما بسته شده و باید مجدد اقدام کنید

یعنی پرونده بسته میشود

یعنی جلسه بعدی راحتما شرکت کنید

با سلام یعنی دعوای شما رد میشود مجدد باید دادخواست بدید‌.

بسمه تعالی : فرض سوال حضرتعالی : در مواردی که پرونده مختومه میشود ۱) صدور رای قطعی و برائت خوانده یا متهم
۲: عدم پیگیری خواهان قبل از صدور رای و عدم ارائه دلائل و مدارک .
۳) نقص پرونده و عدم توجه خواهان بدلیل توجه نکردن به اخطارهای رفع نقص
۴) عدم وجود موضوعیت شکایت و رد آن توسط دادگاه .
اما مختومه شدن پرونده دلیل این نیست که حق شکایت از شما سلب شده باشد . و الی موارد فراوان دیگر

سلام
در صورتی که پرونده مختومه اعلام شده باشد بدین معناست که پرونده بسته شده است.

با سلام.
یعنی اینکه به دلیل عدم حضور خواهان در این موضوع پرونده و عدم ارائه دلایل کافی پرونده بسته خواهد شد و شما بعدا بایستی با ارائه دلایل کافی مجددا نسبت به خواسته خود اقدام نمایید