شکایت کیفری کردم که درختارو بدون هیچ حکمی قطع کرده، چه خواهد شد؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۲۶۳ #93454613

سلام دکتر وقت بخیر.
من یه زمین زراعی دارم که حدود ۳۰ سال قبل تصرف شده بود (بدون اجازه و هیچ عقد قراردادی) و الان حکم دادگاه به صورت غیابی و به نفع من صادر شده ولی متصرف هم درخت میوه وهم درختانی که برای الوار استفاده میشه کاشته و بعد از دیدن حکم رفته و همه درختای الواری رو قطع کرده منم روی ایشون شکایت کیفری کردم که درختارو بدون هیچ حکمی قطع کرده؟
الان کاری میتونم جلو ببرم یا درختا مال اونه؟

مشاوره حقوقی تصرف عدوانی
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
از نظر شرعی و قانونی ایشان حتی اگر ملک شما را غصب هم نموده باشند آنچه را که در آن کاشته اند متعلق به خودشان است و می توانند با قطع درختان و برداشت محصول آن ها را با خود ببرند و قطع درختان هم اشکالی ندارد و تکلیف ایشان فقط پرداخت اجرت زمین شما است و اگر از بابت قطع درختان زمین شما تخریب و به آن آسیب رسیده است می توانید خسارت آن را مطالبه کنید