ایشان پس از دریافت چکهای که برای جابجایی دو تا چک ارسال نمودم به تعهدش عمل نکرد و به اجرا گذاشت, چطور اقدام شود؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۱۶۰ #93440147

سه فقره چک دادم حامل برای خرید قطعات که فاکتور دارم از ایشان
بخاطر کرونا نتونستیم پاس کنم چک اولی را و گفت پول واریز کن که از ۳۸ تومن ۲۰ تومن واریز کردم
که الباقی هم از هر ماه مقداری واریز کنم که ان چک هم امانت در او بماند و برای دو چک بعدی هم چک ارسال کردم که دیگر اقدام نکند اما ایشان پس از دریافت چکهای که برای جابجایی دو تا چک ارسال نمودم
به تعهدش عمل نکرد و به اجرا گذاشت

مشاوره حقوقی چک
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
بایستی با ارسال اظهارنامه ای ایشان را ملزم به استرداد لاشه چک های قبلی مینمودید
اکنون نیز اگر مدارک و شواهدی بر گفته های خویش دارید از طریق مراجه قضایی برای خیانت در امانت بر علیه شخص اقامه دعوی نمایید

ابتدا اظهارنامه و سپس دادخواست دهید