در صورتی که در طلاق توافقی راضی به حضانت فرزندم به مادرش نشوم چه اقدامی می توانم انجام دهم؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۲۷۸ #93421004

سلام خسته نباشید قرار است توافقی جدا شویم. ولی ممکنه خانمم بگه مهریه نمیخواهم بچه را میخوام من راضی نیستم حضانت را بهش بدم چیکار باید بکنم؟

مشاوره حقوقی طلاق توافقی
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
بهرحال حضانت تا ۷ سالگی با مادر و بعد از ان تا ۹ سالگی با شما می باشد و شما زمانی می توانید مانع حضانت مادر شوید که اثبات کنید ایشان صلاحیت حضانت ندارند

سلام در هر صورت باید به توافقی رسیده و مراتب توفق نیز در صورت جلسه قید و به امضا طرفین می رسد و باید به مفاد ان متعهد باشید... در غیر اینصورت امکان طلاق توافقی وجود ندارد

سلام وقت بخیر
حضانت فرزندان تا ۷ سالگی با مادر است، چنانچه فرزند دختر باشد از ۷ تا ۹ ، فرزند پسر از ۷ تا ۱۵ با پدر است لذا بعد از زمان های اعلام شده از قید حضانت خارج می شوند و خودشان می توانند تصمیم بگیرند ، در طلاق توافقی بابت حق و حقوق مالی و غیر مالی می توانید توافق نمایید.

طبق حرف شما .توافقی وجودی ندارد . چون باید زوجین اول به توافق برسند و بعد اقدام کنند

بسمه تعالی : تا ۷ سالگی قهرا حضانت با مادر است بعد از ۷ سال بستگی به تشخیص ذاذگاه دارد که دادگاه با صلاحدید فرزند و میل فرزند و دیگر شرایط از جمله تمکن مالی حضانت را واگذار میکند
اینکفرض سوال حضرتعالی و عدم اطلاع از سن فرزندتان و صرف سوال : بنده نظرم به قبول بذل مهریه و سپردن حضانت است با این عمل هیچ چیزی از دست نخواهید داد...( حتی مادر و فرزندتان)در غیر اینصورت همه چیز رو از دست خواهید داد ...

با سلام ووقت بخیر
درطلاق توافقی همه چیز تابع توافق طرفین می باشد و حضانت فرزندان تا بایان ۷ سالگی دختر و بسر با مادر می باشد و بدر حق ملاقات دارد و بعدازآن دختر از ۷تا ۹با پدر می باشد و بسر از ۷تا ۱۵ با پدر می باشد و مادر حق ملاقات دارد و بعداز آن تصمیم با فرزندان می باشد . علی ایحال در طلاق توافقی همه چیز تابع توافق طرفین می باشد .