خسارت دادرسی در اعسار چگونه دریافت شود؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۲۵۸ #93378008

من درخواست مهریه دادم که شوهرم اعسار داد و دادگاه شاهداشو قبول نکرده و فقط چون چیزی به نامش ثبت نیست قبولش کرده حالا حکم اومده که اولن دو گرم طلا پیش پرداخت بده
بعد هر دوماه یک گرم بده که من حساب کردم سیزده سال طول میکشه بده حالا سوالم اینه من میخوام تجدیدنظر بدم چون پدر شوهرم. فوت شده و من ملکی مورثی بازداشت کارشناسی و دادم مزایده و به قاضی هم گفتم و به قاضی گفتم که اینا کشاورزن هکتاری مزرعه توت فرنگی دارن و گیلاس و آلبالو و.....که امسال حدود ۴۰۰میلیون فروش کردن و چندین مرغ تخم گذار دارن با گوسفند و...... شوهرم تنها پسره و خودش همه کارست آیا میتونم با اینا تجدیدنظر بدم و اینکه عکس از برداشت محصولشونم دارم

سوال بعدیم اینه شوهرم برا مهریه اعسار داده حالا تکلیف خسارت دادرسیم چی میشه میتونم با پیش پرداخت بگیرمش یک میلیون و هشتصد خسارت دادرسی دادم اما برا جواب حکم اعسار چیزی نوشته نشده؟

مشاوره حقوقی اعسار از پرداخت مهریه
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

درصورتی که ارث به همسرتان رسیده باشد قابل توقیف می باشد لذا بله تجدیدنظرخواهی کرده و با استناد به گواهی فوت و مدارک درخواست توقیف کنید.درخصوص هزینه های دادرسی نیز ضمن تجدیدنظرخواهی تقاضای تعیین تکلیف و محکومیت ایشان به پرداخت را بخواهید

در صورتی که از همسرتان اموال معرفی نمایید قابل توقیف خواهد بود و بابت هزینه های دادرسی نیز می توانید دادخواست مطالبه را از طریق دفاتر خدمات قضایی ثبت کنید

سلام
اگر شوهر شما اموالی داشته و آنها را در اعسار خود معرفی نکرده از جمله زمین موروثی مرتکب تخلف شده و می توانید تجدیدنظرخواهی کنید.