آیا برگه ی امضا و اثر انگشت زده شده مبنی بر بخشش مهریه، معتبر خواهد بود و اینکه میتواند بعدا منکر شود؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۱,۱۵۷ #93368820

با سلام
بنده با میزان مهریه تعیین شده به تعداد ۳۱۴ عدد سکه مخالفت کردم، طبق پیشنهاد بخشش مهریه توسط همسرم پس از عقد با این تعداد موافقت کردم، که ایشان طی یک برگه اعلام داشتند که بنده هیچ گونه تعهد و تکلیفی جهت پرداخت مهریه به همسرم را ندارم، البته شاهدی این برگه را امضا نکرده است فقط با امضا و اثر انگشت هر دویمان می باشد.
آیا این برگه اعتبار قانونی دارد؟
آیا ایشان می تواند مجددا منکر این سند باشد و مهریه به ایشان تعلق گیرد؟

مشاوره حقوقی مهریه
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
مطابق قانون ثبت اسناد هبه و صلح بصورت سند عادی در مقابل سند رسمی اعتباری ندارد. الفاظ موجود در برگه ای که امضا نموده است مهم می باشد. البته اگر در دفتر خانه اسناد رسمی گواهی امضا شود دیگر سند عادی محسوب نمی شود.

ابراء(گذشتن و بری الذمه کردن) و بخشش مهریه امکان پذیر می باشد. باید سند گذشت ملاحظه شود که آیا قصد انشایی از طرف زوجه شما واقعا تحقق یافته یا نه. طبق آنچه مرقوم داشته اید به نظر این قصد وجود داشته باشد.

سلام
برگه به عنوان یک سند عادی دارای اعتبار است