مجوز استارت آپ چطور باید دریافت شود؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۱۹۷ #93357362

سلام وقت بخیر
از وکلا گرامی که سابقه ثبت قراردادهای استارت آپ اینترنتی و یا شرکت نوپا را داشته اند تقاضا دارم که راهنمایی بفرمایند:

قصد ایجاد یک استارت آپ، به صورت فروشگاهه آنلاین دارم
اگر بخواهم سایتی ایجاد کنم که چندین موضوع محتوایی مختلف داشته باشد، مثلا هم فروش محتوای آموزشی وهم فروش خدمات مشاوره و حتی فروش کالا هم داشته باشد؛ آیا میتونم برایش مجوز بگیرم یا باید حتما سایتم یک موضوع داشته باشد؟

یک وکیلی به من فرمودند که اول استارت آپ ام را شروع کنم و چندسال با سایت، فروش را شروع کنم و اصلا درگیره بحثه مجوز نشوم، (چون دریافت پروانه ی یک کسب و کار اینترنتی جدید دو تا سه سال زمان ممکنه ببره) میخواستم بدونم در این صورت برای استارت آپم مشکلی ایجاد نمیشود؟

گفتند که فقط باید فعالیتم غیرقانونی نباشد؛وقتی هنوز مجوز کسب و کار اینترنتی ام را دریافت نکردم و به موسسات داوری نرفته چطور متوجه بشم که خلاف قانون هست یا نه!

مشاوره حقوقی جرایم اینترنتی
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
برای این امر بهتر است ابتداعا اقدام به اخذ مجوز و نماد اعتماد نمایدد که چرا اولا در چهارچوب قانون بوده و با اخذ مجوز هیج احدی نمیتواند برای شما مشکل تراشی نماید و نیز با داشتن نماد اعتماد جلب و جذب مشتری بیشتر خواهد شد . به فرموده وکیلتان هر چند زمان بر خواهد بود اما شما همزمان با افتتاح و فعالیت فروشگاه اینترنتی و نیز اقدام برای اخذ مجوزات میتوانید به فعالیت خویش ادامه دهید .

با سلام استارت آپ ها و کسب و کار های مجازی باید سه نوع مجوز را کسب کنند که شامل ۱پروانه کسب مجوز صنفی۲ توصیه ثبت یاری در صورت نداشتن صنف از اتحادیه ۳ نماد اعتماد الکترونیک تحت عنوان آی نماد همچنین مجوز ساماندهی برای جلوگیری از فیلترینگ و بدون اطلاع
برای کسب وکار اینترنتی لازم است به خوبی بررسی شودکه ایده شما در صورت اجرایی شدن با چه نهاد هایی درگیر است بعضی از کسب وکارها نیاز به اخذ چند مجوز دارد دراین صورت اطلاع از اینکه کدام مجوز ابتدا باید اخذ شود ضروری است

طبق قوانین سازمان نظام صنفی رایانه‌ای ، کلیه شرکت‌هایی که برای انجام فعالیت‌های مشاوره، نظارت، طراحی، تولید، نصب و راه‌اندازی، توسعه، پشتیبانی و آموزش سیستم‌های نرم‌افزار، سخت‌افزار، شبکه‌های اطلاع‌رسانی و نظایر آن تشکیل می‌شوند ، موظفند پس از ثبت شرکت مطابق قانون تجارت و قبل از شروع فعالیت به نظام صنفی استان خود مراجعه و مجوز فعالیت دریافت دارند. یکی از ضروری ترین و اصلی ترین مجوزهای مورد نیاز برای کسب و کارهای اینترنتی و استارتاپ ها پس از ثبت شرکت ، پروانه کسب اتحادیه کشوری کسب و کارهای مجازی است . البته اخذ این مجوز منوط به اخذ اینماد است که این مجوز توسط مرکز توسعه تجارت الکترونیکی وزارت صمت اعطا می‌شود .
توصیه میشود قبل از هر اقدام حقوقی برای ثبت استارتاپ موضوع را از طریق مشاورین صنفی رشته مد نظر خود برای فعالیت استارتاپی بررسی فنی نمایید و پس از اطمینان از شرائط و حصول نتیجه برای شروع فعالیت اقدام به اخذ مجوزهای لازم نمائید .

سلام و عرض ادب برای شروع یک استارت آپ و همچنین سایت اینترنتی نیاز به مجوز دارید چیزی که خیلی مهم است این است که قرارداد شما و شرکتی که برای اپلیکیشن میسازد باید لحاظ شود که انشالله است شما رونق گرفت برای ارتقا سایت و اپلیکیشن نیازمند نباشید به سروری خاص یا افرادی خاص و domin برای خودتان باشد در هر صورت قراردادهای شما و محصولاتی که در پیج میگزارید زمینه ساز مسائل حقوقی است