یک فاکتور طلا دارم به وزن ۱۹۰ گرم میخوام شکایت کنم بگیرمش؛ هزینه دادرسی چقدر میشه؟

پرسیده شده
۹ پاسخ ۳۱۳ #93319594

بعد یه سوال دیگ بنده ۲۰ گرم از وزن طلا رو گرفتم ولی جایی ثبت نشده به نظر شما داخل شکایت ۱۹۰ گرم رو ثبت کنم یا ۱۷۰؟

مشاوره حقوقی قرارداد هبه
۹ پاسخ برای این سوال ثبت شده

موضوع از طریق دفاتر خدمات قضایی بر مبنای سه و نیم درصد قابل محاسبه خواهد بود

درود
هزینه دادرسی را در سایت عدل ایران می توانید محاسبه کنید دور از وجدان است که مجدد ۲۰ گرم مطالبه شود.

هزینه دادرسی به نرخ روز طلا سه و نیم درصدش محاسبه میشود. بهتر است مقدار ۲۰ گرم را کسر نمایید

با سلام
برای مطالبه طلا شایسته است که مطالبه وزن واقعی را اقدام نمایید و میتوانید با توجه به مشخص نبودن میزان دقیق آن میتوانید به میزانی مقوم بفرمایید

درود بر شما، با در دست داشتن فاکتور می‌توانید از طریق دفاتر الکترونیک قضایی دادخواستی مطرح کنید برای دریافت طلا، که هزینه‌ی دادرسی نیز همانجا مشخص خواهد شد، لکن در مورد مقدار طلا، جایز نیست بیشتر از مقدار ۱۷۰ گرم مطالبه کنید، ۲۰ گرم اضافه جدای از بحث شرعی، ممکن است مشمول عنوان استیفای ناروا و بلاجهت شود.

سلام
هزسنه دادرسی سه و نیم درصد میزان خواسته است

سلام و درود، شما می توانید با تنظیم دادخواست و به استناد مدارک از جمله ‌فاکتورهای مذکور طلاهای اخیر را مطالبه کنید؛ هزینه ی دادرسی مطابق تعرفه و براساس ارزش خواسته محاسبه خواهد شد، و مقداری از طلا را که در دست شما نیست قید کنید زیرا بقیه را که دریافت کرده و فاکتور نیز دارید؛ آرزوی بهروزی.