اگر رای تجدیدنظر به ضررمان باشد امکان اعتراض وجود دارد؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۲۶۷ #93313149

سلام و عرض ادب
وقتتون بخیر
سوالی داشتم ممنون میشم راهنمایی بفرمایید

تعدادی از اقوام دور بر سر زمینی علیه بنده و چندین ورثه طرح دعوا کردند که در مرحله بدوی قرار عدم استماع دعوا صادر شده و الان تقاضای تجدیدنظر شده است و ابلاغیه برای بنده آمده که ظرف ده روز لایحه دفاعیه بدهم با توجه به شرایط کرونا امکان ارسال لایحه برای بنده نیست میخواستم بپرسم اگر رای تجدیدنظر به ضررمان باشد امکان اعتراض وجود دارد؟ با تشکر

مشاوره حقوقی ملکی
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
بیماری کرونا خللی در ارسال لایحه دفاعی بوجود نخواهد آورد صرفا لایحه را تنظیم و از طریق دفتر شعبه و یا از طریق دفاتر خدمات قضایی ارسال نمایید .

خیر مگر اینکه موارد اعاده دادرسی وجود داشته باشد

خیر آرای صادره از دادگاه تجدید نظر غیر قابل اعتراض می باشند
برای تقدیم لایحه ی دفاعیه نیز میتوانید از طریق دفاتر خدمات قضائی شهرتان اقدام کنید

با سلام..
بطور قطع با اعتراض خواهان پرونده، رونوشت دادخواست اعتراضیه به جنابعالی جهت تبادل لوایح ارسال شده تا ظرف ۱۰ روز اگر پاسخی به لایحه اعتراضیه معترضین دارید، کتبا بیان نمایید.. در صورت تنظیم لایحه در اینخصوص می توانید از هر کجای کشور از طریق دفاتر خدمات قضایی ثبت و ارسال نمائید..
آراء و احکام صادره از دادگاه تجدیدنظر قطعی و لازم الاجرا می باشند و امکان اعتراض مجدد برای شما وجود ندارد..
موفق باشید..

رای صادره در مرجع تجدیدنظر قطعی و غیر قابل اعتراض است . برای پاسخ تبادل لوایح نیز نیازی به حضور شما نبوده و میتوانید لایحه مورد نظر را تنظیم و از طریق دفاتر خدمات قضایی در شهر خودتان اقدام به ارسال به صورت سیستمی نمایید .